Отопление - Котли на твърдо гориво


 • Котел на твърдо гориво BURNIT WBS

  Котел на твърдо гориво BURNIT WBS

  Котел на твърдо гориво BURNIT WBS Стоманеният котел на твърдо гориво WBS се предлага във варианти от 20 до 110 kW за отопление на средни и големи помещения. Предназначен е за твърдо гориво и е с възможност за монтиране на газова, нафтова или пелетна... повече »
 • Котел на твърдо гориво BURNiT WBS Active

  Котел на твърдо гориво BURNiT WBS Active

  Котел на твърдо гориво  BURNiT WBS ActiveСтоманен котел с интелигентно електронно управление ивентилатор за принудителна въздушна циркулация. КотелWB-S Active се предлага във варианти от 20 до 110 kW.Предназначен е за твърдо гориво, за отопление на среднии... повече »
 • Котел на твърдо гориво BURNiT WBS Magna 250 kW

  Котел на твърдо гориво BURNiT WBS Magna 250 kW

  Котел на твърдо гориво BURNiT WBS Magna 250 kW Стоманен котел за отопление на големи помещения. Комбинация от съвременен дизайн и висококачествени материали. Удобен за транспортиране и монтаж. Директно подвързване към отворена или затворена... повече »
 • Пиролизен котел BURNiT PyroBurn Alpha

  Пиролизен котел BURNiT PyroBurn Alpha

  Високоефективен пиролизен котел за икономично и екологичноотопление на средни и големи помещения.Котел PyroBurn Alpha е с интуитивно управление, регулируемамощност и сигурни механизми за безопасност.Благодарение на пиролизния принцип на изгаряне... повече »